A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól

Egy kis ötlet elég nagy.

Fáradtságos munkával egy kis gondolatból világszerte elismert körömépítő termékeket forgalmazó vállalattá nőttük ki magunkat. Fő tevékenységünk a kiváló minőségű termékek gyártása, a tudás és a legjobb alapanyagok kombinálásával. Szakértelmünket és elkötelezettségünket az Ön szolgálatába állítottuk.

Küldetésünk

Szenvedélyünk a körömépítés. Küldetésünk, hogy korszerű termékeket kínáljunk ügyfeleinknek, és kihívást adjunk az embereknek. Ha határokat feszegetjük sőt, ha kell át is hágjuk azokat, hogy a körömépítés szenvedélye átsüssön termékeinken és minden ügyfelünk arcára mosolyt csaljunk. Imádjuk az Ön csillogását – nded!

Gyártás

Gyártási folyamatunk a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelő. A gyártósor folyamatos ellenőrzése és a gyártási folyamat optimalizálása tesz különlegessé minket. Ez termékeinknél abban nyilvánul meg, hogy ügyfeleink elégedettebbek, és ez garantálja kölcsönös sikerünket.

Az ötlettől a termékig

Egy ötlet hosszú utat jár be amíg késztermék formájában eljut az ügyfélhez. Több évnyi ötletgyűjtés, rengeteg fejfájás és sok-sok tesztelés, amíg megszületik az első prototípus. Amint ez a prototípus elkészül és elfogadásra kerül, létfontosságú az eredményes gyártási folyamatok megtervezése, a marketingtervek elkészítése és a tevékenység minden vonatkozásának kiegyensúlyozása. Úgy véljük, hogy ez tett minket a körömstúdiók és viszonteladók vezető gyártójává, mindössze néhány év alatt!

A minőség a lényeg

Nem fizetünk darabbért, és saját termékeink gyártását nem bízzuk külsősökre. Jobban szeretünk a saját alkalmazottainkra támaszkodni, és jutalékot fizetünk. A kiváló minőségű gyártási folyamat és a kellemes munkakörnyezet verhetetlenül jó végterméket eredményez az ügyfél részére. Tevékenységeinket mindig újra és újra felülvizsgáljuk.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi