A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nagelfeilen
Exchange fájlokat rozsdamentes acél - felső anyag a szakmai köröm szalon
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Csak egy jól alakú köröm, kapsz egy műalkotás. Lehet-all és a végén a jobb körömreszelő, nem csak könnyű-hoz használ, de robosztus és higiénikus. A változás fájlrendszer e követelmények vannak könnyen találkozott. Minden használat után, a bejelentés felület könnyen helyébe, még a legkomolyabb higiéniai így teljesülnek.

A rozsdamentes acél

az Exchange fájljai áll, kiváló minőségű fém, amely rendkívül erős és könnyű, mint egy toll. Az anyag, a nyilvántartó szerv a repülőgépipar származik, és így csak a legjobb tulajdonságait hozza. Az alkalmazás a bejelentés, a formája egyenes trapéz alakú és széles most elérhető, megfelelő bejelentés felületek szükség. Rendelkezésre állnak a boltban, a családi csomag sorszámban V 6911. Minden használat után a ragasztó felület nélkül ragasztószalag maradványokkal a rozsdamentes acél test levonásra kerül. Új ügyfelek kapnak új és nem használt körömreszelő a manikűr vagy helyzet modell elkészítése. Ideális az, ha a változás-bejelentés felületek a fogyasztók szeme előtt. Ez hoz létre a bizalom és a szakmaiság. Is higiénikus, a kezelés lehet a bejelentés test divat: ez lehet könnyen tisztítani ha szükséges, a fertőtlenítőszer.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi