A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nagelfeilen
Exchange fájlokat műanyag - higiénikus fájlokat a köröm szalon
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Így egy köröm fenntartását, és tökéletesen működik, ő kell, mielőtt a modellezés vagy elé a Műköröm, a megfelelő formában. A(z) nded változás a műanyag fájlok a ideális szerszám Mikor jön-hoz a higiénikus manikűr vagy a természetes köröm elkészítése a modell helyét. Kiváló minőségű smirgli biztosítja a legjobb eredmények bejelentés által az egyszerű módszer-hoz cserél a bejelentés papír, marad higiénikusan biztonságos levő fájllal dolgozna.

Az alkalmazás fájlokat igazi egyszerű. Az Exchange fájlt a megfelelő szögben a köröm csatolták, valamint más fájlokat, melyik áruház számos változata létezik: nded, és a felesleges anyagot eltávolítják, óvatosan és kis lépésekben. Fájlok is alkalmasak a természetes köröm is modell bélés anyag megmunkáló. A különleges dolog a köröm rendelkezésre álló fájlok, csak fájl, trapéz alakú fájl vagy széles egyenes körömreszelő nyilvánvaló alkalmazása után. A használt csiszoló felület egyszerűen le kell vonni a műanyag test, a(z) körömreszelő – legjobb a vevők, annak bizonyítására, a higiénikus munka szeme előtt. A stabil központi lehet tisztítani, ha szükséges, a fertőtlenítőszer. A megfelelő nyilvántartó lapok állnak rendelkezésre a boltban a V6901 szám alatt.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi