A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart / Echte Blumen & Blüten

Echte Blumen & Blüten

Szárított köröm művészet Virág Echte Blumen & Blüten Szárított köröm művészet Virág
küldő 0,81 € *
6,75 € / 100 g
Szárított köröm művészet Virág Piros Echte Blumen & Blüten Szárított köröm művészet Virág Piros
0,85 € *
8,50 € / 100 g
Szárított köröm művészet Virág Zöld Echte Blumen & Blüten Szárított köröm művészet Virág Zöld
0,37 € *
3,08 € / 100 g
-54%
Szárított köröm művészet Virág Kék Echte Blumen & Blüten Szárított köröm művészet Virág Kék
0,85 € *
7,08 € / 100 g
Szárított köröm művészet Virág Bézs Echte Blumen & Blüten Szárított köröm művészet Virág Bézs
0,95 € *
7,92 € / 100 g

A virágok csodaszépek. Illatoznak, sok színben tündökölnek, ők a tavasz hírnökei. Nem csoda, hogy kedvelt motívumok a belső építészetben, visszatérő motívumok ruhákon és ékszereken és a japán Ikebana virágkötészet dísztárgyakká emelte őket. A virágok lenyűgöznek minket, mert ők a természet tökéletes műalkotásai, melyek nem utolsósorban a szaporodásra szolgálnak, s ily módon erotikus kisugárzással is bírnak. Georgia O'Keeffe pezsdítő virágképeit látva nem csoda, ha kedvet kapunk szép nők kezét virággal díszíteni.

A Nailart Virág díszek apró műanyagvirágok öt élénk színben valamint bézs színben, melyek virágos mezővé változtatják körmeit. Az apró díszek nincsenek olyan elegánsan kidolgozva, hanem az egyszerűbb kialakításuknak köszönhetően szabad utat engednek a fantáziának. Ugyanúgy alkalmazhatóak természetes körmön, mint műkörmön. A virágokat a még meg nem száradt zselébe vagy akrilba kell helyezni és a massza megszilárdulásra után biztosan rögzülnek. Tartós kis díszek, melyek odavonzzák a pillantásokat, s különböző színüknek és egyszerű formájuknak köszönhetően minden körömdíszítésbe beleillenek, de különösen színpompás alkotásokban érvényesülnek jól. Mint minden termékünk esetén, itt is érvényesek a lépcsőzetes árak: nagy kiszerelés esetén, mint amilyet a körömszalonokban használnak, arányaiban kedvezőbb az ár.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€