A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nailart / Ringe

Ringe

A szép női kezek megérdemlik az ékszert. Hagyományos ékszereket, mint például gyűrűket, szalagokat, láncokat és kifestett körmöket. De ez sok nőnek már túl unalmas: Miért is hordjanak csak hagyományos, visszafogott ékszereket? Ha valamivel feltűnőbb is lehet (anélkül hogy ízléstelennek hatna), akkor műköröm-díszítés Nailart Gyűrűkkel együtt lesz az igazi. Az átlátszó vagy fehér műanyag karikákat csakúgy, mint a műkörmöt, sokféleképpen kifesthetjük és kiegészítőkkel díszíthetjük. Mivel otthon nem mindig áll rendelkezésre valamennyi az elkészítéséhez szükséges felszerelés, oldalainkon nem csak a gyűrűket találhatja meg kis és nagy kiszerelésben (itt is érvényesek a lépcsőzetes árak: nagy mennyiséget arányaiban jutányosabban szerezhet be), hanem a szükséges kellékeket is ahhoz, hogy a Nailart Gyűrűket megmunkálja és körmére igazítsa. A szett banánreszelőt, polírozó tömböt, forgatópálcát megfelelő alátámasztással, gyűrűket különböző kivitelben és egy útmutatót tartalmaznak. Természetesen ezeket a termékeket mind külön is beszerezheti.

A Nailart Gyűrűk és tartozékaik megfelelnek a műanyag ékszerekre és szerszámokra előírt európai szabványoknak. A termékek teljesen ártalmatlanok az egészségre és otthon ugyanúgy fel lehet őket használni mint körömszalonokban. Engedje szabadon a fantáziáját szép körméhez illő gyűrű alkotásában!


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€