A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nageltips / Airbrush Nageltips

Airbrush Nageltips

Festékszóró tippek Airbrush Nageltips Festékszóró tippek
küldő 2,25 € *
4,50 € / 100 g
motívum köröm tippek Airbrush Nageltips motívum köröm tippek
küldő 6,20 € *
Stiletto Design tippek Airbrush Nageltips Stiletto Design tippek
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Festékszóró tippek köröm művészet

A természetes körmök érzékenyek és nem mindig olyan szépen nőnek, mint amilyenre egy kifinomult nő vágyik. Sok körömápolási termék tönkreteszi a bőrt és a körmöt, kiszárítja a szöveteket és töredezetté válik a köröm. Ez igen bosszantó, és tulajdonképpen nem kell, hogy így történjen – mert a kéznek nem szabadna kárt szenvednie. Amennyiben óvni kell a körmöt de ennek ellenére jól kell kinéznie, akkor a műköröm a tökéletes megoldás. A Nailart Tipek (ez a szakkifejezés a műköröm alapformájára) minden elképzelhető méretben és formában léteznek és egyénre szabottan lehet őket alkalmazni. Lakkok, pecsétek, matricák és díszek gondoskodnak róla, hogy tipek személyes kívánságainak eleget tegyenek. Minden, ami a természetes körmök esetén lehetséges, a műkörmökön is az. Katalógusunkban különböző típusú műkörmöket talál, kis kiszerelésben csakúgy, mint kedvezményes nagycsomagolásban, amit már a körömszalonokból ismerhetnek, valamint a hozzájuk illő rendszerezőket, melyek rendet teremtenek személyes kis körömszalonjába otthon.

Egy különös módját képviselik a körömművészetnek a Nailart Airbush Tipek. A már kész tipek lehetnek egy- vagy többszínűek, tündökölhetnek csíkosan, virágokkal, pillangókkal vagy egyéb motívumokkal. Tökéletesen megalkotott körmök, melyeket otthonában egyszerűen felhelyezhet, ha beleszeret egy motívumba.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€