A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nagelsets / Probe Sets

Probe Sets

A műköröm készítése nem egyszerű és gyakorlottnak kell lenni hozzá. Aki bizonytalan benne, hogy valóban megszeretné-e tanulni a műkörömépítést, annak nem kellene rögtön egy nagyobb mennyiségű zselé- vagy akrilterméket tartalmazó drága szettet beszerezni, hanem egy költségkímélő körömdizájn mintára van szüksége, ami mindenből egy kicsit tartalmaz, ami az embernek a kezdéshez kell.

Két zselé szett szerepel a kínálatunkban, melyek különböző termékeket tartalmaznak és már kevés pénzért hozzájuk lehet jutni. Aki meg szeretne ismerkedni a témával és szeretne szert tenni az első tapasztalataira a zselés műkörömépítésben, annak ajánljuk a kedvező árú szettet. A szettek nem tartalmaznak drága gépeket a köröm gyors megszilárdítására, extrákat a díszítéshez, körömdíszeket és körömápolási eszközöket, mert ezekre nincs szükség a zselés műköröm elkészítéséhez.

Hasonló szett áll rendelkezésre az akril műkörömépítés megismerésére is. A praktikus mintacsomag tiszta akril port, folyadékot és 10 tipet tartalmaz. Gyakorláshoz és ismerkedéshez tehát éppen a megfelelő mennyiséget tartalmazza.

Az a különleges a Körömdizájn mintáinkban, hogy ugyanolyan minőséggel bírnak mint minden termékünk. Nincsenek gyenge minőségű, de jutányos próba szettjeink, amelyek nemcsak, hogy megnehezítenék az életét de még hozzá rossz minőségűek is, hanem inkább választékunk termékmintáit kínálják képviselőink a professzionális műkörömépítőknek és nagy szalonoknak, műtermeknek, hogy megismertessük őket termékeink sokszínűségével. Természetesen Ön is megrendelheti ezeket a mintákat kipróbálásra.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€