A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Nagelsets / Maniküre Sets

Maniküre Sets

A klasszikus manikűr készlet, otthon is, mint a gyakorlati edény, az erszényes nem hiányzik, néhány ok érdekeit, amelyek lehetővé teszik egy alapos körömápolás áll. Gyors javítások, például hasogatott egy természetes, vagy mesterséges körmök a készlet lehetségesek, és gyakran rosszabb károsodásának megelőzése érdekében. A köröm továbbra is szép és gyönyörű, minden helyzetben.

A alapvető berendezések a manikűr készlet egy gyakorlati esetben gyakran ad otthont. Attól függően, hogy e a készletek alapos körömápolás van otthon vagy gyakorlatilag a táskát, vagy kozmetikai esetekben kell elhelyezni, hogy, a készletek, a méret és különbözik hatókör. Egy vagy több fájlokat-ban különböző fokú finomság, kiváló minőségű köröm ollóval vagy egy szög Hajvágó, valamint a különböző kiegészítők, mint például a Körömbőr kés vagy UV óvatosan nyomja vissza a körömágyat, vagy tisztítás a szennyeződés vagy gél maradékot köröm szélei mindig szerepelnek, de a modell szerint. Az utazás szerepel általában hasonló alapvető berendezések, miniatűr formában gyakran vagy intelligens dupla eszközeként. Elemei meghatározott esetekben szép és gyakorlati, azok biztonságosan lezárt cipzárral. Minőségétől függően a tasak áll, műanyag, bőr, vagy akár valódi bőr luxus verziójához.

Manikűr készlet részére Profi használ kevesebb az úton jelentette, és is jelentősen nagyobb számos gyakran vagy még egy elektromos szög vágó a manikűr és körömápolás. Gyakran ezek a készletek tartalmaznak ilyen szaruhártya, gyalulás is eszköz, amivel fenn lehet tartani a bőrt. A gépek már számos papírok is benyújtott, csiszolt és polírozott. Különösen ha nemcsak a manikűr és pedikűr készlet lehetővé kell tenni, a további eszközök, beleértve a körömvágó ollót szükségesek. Ez a körülmény miatt, hogy én köröm gyakran olyan lényegesen stabilabb, mint a körmök.

A a nded shop minőségi manikűr készlet kínálnak, szívós és tartós anyagból készült, a egységektől, manikűr felszerelés rozsdamentes acélból készült beépített fém természetesen. Ha minden lemegy, ügyeljen arra, hogy a tisztítás a szennyeződés és reszelék kell tenni az eszközök felhasználása után. A poharak, részére a következő használ azonnal alkalmazni kell. Milyen tisztítási módszerek mindegyike alkalmas, az utal, hogy a gyártó utasításainak.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€