A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Acryl / Acryl Zubehör

Acryl Zubehör

Olcsó online vásárlás a tartozékok széles választéka kiváló minőségű akril

Egy kiváló minőségű akril kiegészítők szükség egy tökéletes akril modellezés. Ezért kínálunk nagy kiegészítők nagy érték pénzért. Szüksége lesz egy konténer a keverés a tömeg. Ehhez mi d tál ideális. Egy gyakorlati és robusztus üveg, amely tartalmazza a tömeg körülbelül 2-3 ml-es, és könnyen tisztítható. A kefe a leg--bb fontos eszköze a köröm tervező. Kínálunk akril ecset különböző formában és méretben, így használhatja ki az Ön igényeinek.

Szeretne, mint a hosszú körmök? Használja erre a célra modellezési sablonok. A rajzsablonok jellemzi a könnyű használat és a magas szilárdságú ragasztó. Kombinálva a csipet botok kapsz egy tökéletesen megformált köröm gyönyörű alagút. Másik lehetőségként használhatja is a csipet bilincs. Talál részletes útmutatást és videókat, ha rákattint "Részleteket" árucikk. A tökéletes köröm, és még egy csodálatos akril tartozékok keresése velünk.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€