A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól

Fizetünk, hogy nem csak kényelmes, de biztonságos

A rendelkezésre álló fizetési lehetőségek: előre fizetés, hitelkártya vagy PayPal. Kérjük, tájékozódjon a különböző fizetési lehetőségek feltételeiről.

Előre fizetés

Előre fizetés esetén Ön előre kifizeti részünkre a szóban forgó összeget. Ebben az esetben a megrendelését akkor teljesítjük, amikor az összeg megérkezett a számlánkra és a rendszerünk lekönyvelte azt. Ez az összeg beérkezésétől számítva egy-két munkanapot vehet igénybe.

Ha banki átutalással fizet, kérjük, ügyeljen arra, hogy a következő információk szerepelnek a felhasználás célja mezőben. Az Ön ügyfélszáma és/vagy a rendelési szám azért fontos, mert az átutaláskor megadott elégtelen információk késleltethetik a feldolgozást, amelyre mi nem vagyunk befolyással. Nemzetközi átutalás esetén, kérjük, használja az IBAN és a BIC kódot. Az átutalással kapcsolatban leírt információk ennél a fajta átutalásnál is fontosak ahhoz, hogy a zökkenőmentes feldolgozás biztosított legyen.

Hitelkártya

Egyszerű, biztonságos és egyszerű

Ha hitelkártyával kíván fizetni, akkor egyszerűen írja be a kért adatokat a hitelkártya sablonba. Megrendelését a fizetés visszaigazolása után továbbítjuk a szállításokat intéző osztályunkra. Áruházunkban kizárólag VISA és MASTERCARD hitelkártyával fizethet. A 3D Biztonsági eljárásban való részvétel kötelező. Ezzel kapcsolatban részletes információt a saját bankjától, illetve a hitelkártyát kiadó vállalattól kaphat. Hitelkártyájáról az összeget csak az áru kiszállítása után vonjuk le.

PayPal

Fizessen sicherererer

Ha Ön rendelkezik PayPal számlával, akkor ennek segítségével elektronikusan elutalhatja nekünk a fizetendő összeget. Ez a banki átutalásnál gyorsabb fizetési lehetőség. Miután rendszerünk besorolta az Ön által fizetett összeget, megrendelését továbbítjuk a szállításokkal foglalkozó osztályunkra.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi