A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Geräte / Staubabsaugung

Staubabsaugung

Porzsák a porgyűjtő helyettesítés Staubabsaugung Porzsák a porgyűjtő helyettesítés
0,49 € *
0,49 € / 100 g
NAIL-EON köröm design por elszívó Staubabsaugung NAIL-EON köröm design por elszívó
32,95 € *
22,11 € / 1000 g

A porszívózás minden olyan helyen fontos, ahol a megmunkálandó anyagon végzett munka közben apró részecskék keletkeznek. A fafeldolgozó üzemekben már megszokott dolog csakúgy, mint a fémiparban, de egyre többet találkozhatunk vele a műtermekben is. A por nem csak idegesítő, amikor szabadon terjed és rátapad a készülékekre, a munkafelületre, hanem belélegezve ártalmas is az egészségre. A műkörmösök számára azonban nem probléma munka közben orvosi szájmaszkot viselni – sok esetben csak ajánlani kell nekik. De az ügyfelektől ezt nem várhatjuk el. Hogy az ő bőrüket, ruházatukat megvédjük a műkörömépítés közben keletkező portól, ajánlatos porelszívót használni. Ezek a kis porelszívók halkan és megbízhatóan dolgoznak, a filter és a porzsák könnyen cserélhető, és a körömszalon higiénikusan tiszta közeggé válik. Ez mind a munka, mind az egészség javára szolgál.

Oldalainkon különböző gyártóktól talál termékeket. A CARRERA Collector Porelszívó, a Promed Porelszívó és a Naileon Porelszívó között nincsenek minőségi különbségek – mindhárom gyártó a legkiválóbb minőséget nyújtja, ezért mindhárom készülékre három év garanciát tudunk vállalni. Könnyen használhatóak és éppolyan tisztán tudják tartani az otthoni fürdőszobát mint a professzionális körömszalont.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€