A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Acryl
Különleges hosszú tartós és fényes köröm akril színű por
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Innovatív gan leáll és a fehérítőt, amely megakadályozza, hogy nded Akril színű por, hogy a természetes köröm nail art pedig vizuálisan nemkívánatos sárgás elszíneződése. Vannak nem keretein belül a minőségi por több kreativitás. Néhány körmösök egymással, keverjük össze a színeket úgy, hogy az optikai hatást lehet elérni. Ez a termék használata nagyon egyszerű. Mint bármely más akril por használják. Az alkalmazás előtt a termék akril folyadék kell keverni. A földön keverés után körkörös mozdulatokkal-a ujj köröm tipp gyorsan kell alkalmazni és elosztani a köröm. A legmagasabb pont kell alkalmazása, a C-görbe, pontosan hol van a természetes körmöt a tipp való áttérést. Az akril por ott nem csak a több mint 30 divatos színek és változataik, hanem a különböző méretű, 5 g, 30 g vagy 500 g, színes, úgy, hogy minden egyes kérés teljesíthető. Köszönhetően a verhetetlen árak akkor részesülhet a stúdió-minőségű ha ezt a terméket megrendeli tőlünk. nded Akril színes por áll rendelkezésre a következő színekben: tiszta fekete, csillogó arany, tiszta barna, tiszta tiszta, zöld, fehér, sárga, tiszta piros, tiszta, kék, tiszta narancs, narancs, papaya, passiógyümölcs, rózsaszín cseresznye, csillogó lila csillogó seafoam, piros sárga citrom, zöld körte, szőlő, görögdinnye, csillámpor, glitter, ezüst, csillogó, fehér, csillogó juhar, csillogó sötét barna, fekete csillámpor, glitter, elektromos kék, lila, csillogó glitter rézA Russett, tégla csillámpor, glitter sárga csillogó zöld, csillogó narancssárga, pasztell rózsaszín, pasztell Barack, pasztell sárga, pasztell zöld, pasztell kék, mangó, rózsaszín, neon sárga, neon rózsaszín, neon narancs, neon zöld, neon kék, többszínű, ezüst pislákol, réz pislákol, rózsaszín pislákol, lila pislákol, csillogó arany, türkiz, zöld vibrálás pislákol, piros csillogó glitter.

Pecsét
+
utasítás
+

1. lépés: Töltse bele az akril folyadékot egy üvegtartóba (Dappen tálba).

2. lépés: Most fogja meg az akril ecsetet, és mártsa bele az akril folyadékba.

3. lépés: Mártsa be az ecsetet az akril folyadékba, azután a folyadékkal teleszívott ecsetet kenje bele az Ön által kívánt akril festékporba.

4. lépés: A golyócskát helyezze le a köröm hegyére, majd formálja meg a francia hegyet.

5. lépés: Ha a francia hegy megszáradt, akkor folytathatja a körömépítést.


Tipp: A tökéletes mosolyvonalhoz létezik egy sablon, amelynek az elnevezése Edge Trimmer.Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.6614
Áttekintés
5
179
4
61
3
9
2
2
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi