Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Vylet-Nails Studio Edition
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-nails Studio Edition GLAMOUR remek köröm színes zselé
Részletek
+
Ön keres, hogy nagyon különleges a köröm minták? Akkor ott lesz a mi Vylet-nails Studio Edition GLAMOUR színes zselé felső osztály 5 ml űrtartalmú talál! UV zselé és színes zselé is tökéletes a professzionális eszközök Modell helyét. Vylet-nails-Studio-Edition zseléi is kiemelkedő Tulajdonságok. Önnek a csillogás, a szín zselé gél felső-osztály. Ez a rendkívül átláthatatlan. Legjobb koktél hatásai teljes mértékben a tendenciának megfelelően, és hogy a köröm van egy nagyon különleges extra. A Gel egy közepes viszkozitás és így különösen alkalmas a folyamat. A tulajdonság, amely még sima nyúlik, keresztül nehéz van Bejelentés a munka nem lehet egy kérdés mert a gél nem működik. A gél is, akár alkalmazandó közvetlenül az alapozó gél vagy az épület gél. Úgy, hogy a minden gél az UV lámpa fogja világítani, és megszilárdul, 100 százalék, kell alkalmazni, hogy a vékony. Hogy egy nagyobb szín intenzitását, a a REACH a gélt többször is alkalmazható. A Tudod, hogy a körmök, hogy a legszebb motívumok ad ez a gél. Hagyja, hogy A képzelet futtatása ingyenes. Éles megvilágításba hoz létre ez a gél! Mi Szállít a a legmagasabb minőségű termékeket. Élvezze a sok éves Megbízható gyártók tapasztalat. A termékek frissek Gel technológia gyártott és szigorú vizsgálat szempontjai.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.2
Áttekintés
5
1
4
4
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi