A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Vylet-Nails Studio Edition
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Vylet-Nails Studio Edition

Vylet-Nails Premium UV csipet gél Vylet-Nails Studio Edition Vylet-Nails Premium UV csipet gél
küldő 4,62 € *

A Vylet-Nails-Studio-Edition mindazt kínálja, amire zselés körmökhöz szükségünk van. A Vylet-Nails termékek közvetlenül a gyártótól származnak, kiváló minőségűek és könnyen alkalmazhatóak. A Vylet-Nails-Studio-Edition, ami egy UV zselé sorozat olyan műköröm kialakításához, mely mindennek kinéz, csak műnek nem! A zselékkel leheletvékonyan tudunk dolgozni, gyengéden rásimulnak a természetes körömre és finom elkészítésének köszönhetően egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy műköröm. Emellett a Vylet-Nails termékekkel elkészített műkörmök minden előnnyel rendelkeznek, amivel a zselés körmök: használata könnyű, stabilak és ellenállóak, és csodaszépen néznek ki. Emellett védi a természetes körmeit, melyeket így a zselérétegnek köszönhetően nem teszik tönkre a színes lakkok, lemosók és más folyadékok. A körmök a fedés által védve vannak és kipihenhetik magukat a korábbi megpróbáltatásoktól.

Emellett a Vylet-Nails-Studio-Edition mindent kínál, amire csak vágyhat. Mint az UV zselék többi szériája esetében itt is minden termék összeillik és kombinálva is használhatjuk őket. A primertől kezdve az 1 és 2 fázisú zseléken, záró zseléken és színes zseléken keresztül egészen a metál hatású, csillogó és neonszínű zselékig minden termék kapható e gyártótól. Garantálni tudjuk Önnek a legmagasabb minőséget és valamennyi európai szabvány betartását. A Vylet-Nails-Studio-Edition zseléi allergiások számára is megfelelőek. És természetesen kedvezményes nagykiszerelésben is kaphatóak körömszalonok és hobbiművészek számára.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi