A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Vylet-Nails Revolution
Köszönhetően nagyobb stabilitást, a körmök Vylet-Nails Revolution közgyűlés gél

Részletek
+

Szeretne modell a természetes köröm Műköröm, gél-technológiával, szüksége van bizonyos köröm zselék, hogy ott lenne: egy alapozó gél, gél szerkezete és tömítő zselé. Ha szükséges, még a színes zselé vagy Glittergel alkalmazhatja. Azonban győződjön meg arról, hogy alkalmazza minden köröm zselék ugyanabból a szériából a körmök. Csak így, minden összetevő harmonizálnak jól egymással, és az Ön számára egy kiváló minőségű. Háromfázisú minta helyét a Vylet-nails-revolution épület gél sorozat Vylet-nails-revolution nagyon jól illett. Ez a gél segítségével a pácolt alapozó gél az ugyanabban a sorozatban, mint egy második réteg gélt. Modell szerkezetét gél, miután jól kell keverni, a C-görbe. Ez a görbe, a fontos, hogy Ön mindig a legvastagabb a tusfürdőt központjában. Köröm hegye felé a középső, kissé növelni kell, és vissza ugyanolyan hurok cuticles csepp. A hosszabb ideig szeretné, hogy a mesterséges körmök, a görbület, a fény erősebb kell lennie. Emlékezetben tartani amit alkalmazása a köröm design nail engedélyezett oldalak épület gél nem vékonyabb, és a köröm szélei kóbor gél azonnal egy rózsafa bottal tiszta a. Ez szerkezet zselés köröm stúdió-minőségű hangot, kicsi ár, jön az a termék számos UV gél, & színes zselét. Ne habozzon, és előnyös a Vylet-nails-revolution NDED.

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.6

Áttekintés

5
4
4
0
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi