A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Vylet-Nails Revolution
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Vylet-Nails Revolution

A műköröm finom dolog. Viszonylag tartósak, emellett stabilak és egy csomó mindent kibírnak, amitől a természetes körmök tönkremennének. És védik a természetes körmöt, melyet minden gondoskodás és odafigyelés ellenére megvisel a lakkozás, a fényzselé, a gyakori reszelés és más kezelések. A műkörömnek pedig nem kell feltétlen műkörömnek látszania – természetes külsejük is lehet.

Vylet-Nails-Revolutionnak hívják az UV zselék új generációját, ami a műkörömépítést jelentősen leegyszerűsíti. A zselék lehetővé teszik, hogy egészen vékony, finom rétegeket építsünk, melyek gyengéden fekszenek rá a természetes körömre és nem kell – mint ahogyan az a körömépítésnél gyakori – vastagon felvinni őket. A Vylet-Nails-Revolution vékony körmöket jelent, amelyek alig érezhetőek a természetes körmön, tartósak, és csakúgy, mint más műkörmök minden elképzelhető díszítést lehetővé tesznek. Egyszerű színes zselék mellett metál kinézetű, csillámló hatású, finom csillogó részecskéket tartalmazó, arany-, ezüst és rézszínű, valamint neon- és pasztellszínű zseléket is kínálunk. Természetesen az is lehetséges, hogy a Vylet-Nails-Revolution segítségével készült körmöt a francia manikűr visszafogott stílusával díszítsük ki, egyszerűen ki lehet festeni és a lehető legtermészetesebbnek hat.

A Vylet-Nails-Revolution olyan termékek sorozata, melyek tökéletesen össze vannak hangolva. Itt mindent megtalál, amire a zselés műkörömépítéshez szüksége lehet – és még többet is annál! Nézzen körül katalógusunkban és engedje, hogy lenyűgözzük!  


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi