Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Elements tömítő zselé
Részletek
+
Miután a teljes köröm és díszítéskor a Köröm történik, a körmök kell egy tökéletes és minőségi diploma. Ez a Vylet-nails-elements kivitelben Tömítés gél 15 ml-t kap a köröm a tökéletes rögtönzött-ellenálló és magas fényű foka, amely a körmök védelme érdekében a külső erők. A A Vylet-nails-tömítés gél elem értéke a gyógyítható Épület gél vékonyra, és akkor gyógyítható. A A pácolás időtartama függ az UV-egység és általában 2 és 4 Perc alatt. A köröm nail art kell ellátni, az annak biztosítása érdekében, hogy ez megtörtént a fókavadász gél alkalmazása előtt, mert a Képviseli a célba a záró zselé körmök. Nem minden UV zselé & Színes zselé is alkalmas az allergiában szenvedőknek, de nem kiemelkedő minőségű Termék. A börtönben a biztonság 100 %-os a Vylet-nails A záró zselé egy minőségi termék, a stúdió-minőségű elem. A Ez a gél viszkozitása is közepes viszkozitás és a lila szín. Az ügyfelek és Lesz, hogy elvarázsolja ez a gyönyörű, könnyen alkalmazható gél amely elvezet a vakító fényű hatások a köröm. Termékeink minden, a technológia és a fejlődés élvonalában Műköröm Ipar. Amellett, hogy a tömítő zselé visszük számos más gélek a választék, megtalálható üzletünkben.
Méretek
+
0.068 Méter (m)
0.068 Méter (m)
0.042 Méter (m)
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4
Áttekintés
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi