Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Elements pearl hatást színes zselé a legszebb köröm design
Részletek
+
nem számít diszkrét vagy színes, UV, és akkor is a legszebb gél color gél Modell réteg hozható létre. Különösen a színes zselé van nagyon sok különböző Színben kapható, és lehet kiválasztani minden ízlésnek. Mi NDED Színes zselé gyöngy van egy csodálatos Pearl hatást ad a körmök, hogy bizonyos valami. Ön számára egy szép fényt a bódító hatását, az irigység lesz. A Lehet színezni intenzitása a gél, maga is többször alkalmazásával befolyása. Így egészen más úgy néz ki, csak egy színnel hogy a köröm. Gyöngy színes zselé is mind az alapozó gél alkalmazott, valamint gél alakulásáról. Az UV lámpa legyen az három perc alatt gyógyítható. A gél egy közepes viszkozitás és van jó néhány kezdőknek kezelésére köröm tervező. Ez vonzza a még sima, mi a bejelentés felesleges van. Így az UV-fény a Szárítás 100 százalékos színes pigmentek is, kell a gél vékonyra alkalmazható. Készlet Színes ékezeteket, még a sivár esős nap ragyog. Kapsz a gél, más színek, és mindig kiválasztani a legjobbat. Meggyőzni a minőségi termékek, Legújabb UV gél technológiával készülnek.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi