A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements épület gél segít a modellezés körmök

Részletek
+

A Vylet-nails elements épít gél egy gél, amely lehetővé teszi, hogy a modell a C-ív (nyomás pont). Így stabilizálja a művészet és a természetes köröm, és így megakadályozzák a szünet a stressz pont területén. Ezért, fontos után a pácolt alapozó gél, zselé réteg alkalmazhat tehát az a legmagasabb pont a közepén. Győződjön meg arról, hogy a tetején a köröm középen gél-ig kissé növelni és újból esik a körömágyat, az azonos ív. Az oldalán vigyázz, hogy te ott munkát nem vékonyabb. A köröm hossza a vastagsága a gél struktúra. A hosszabb, a szög, annál erősebb a csatot kell. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy a köröm oldalon, a C-görbe nem néz ki, mint a hegy, de több, mint egy szelíd hullám. Minden UV zselé és színes zselé, hogy használat előtt keverjük. Választhat a következő három eltérő-ból színes és viszkozitás a ez kiépítése gélek: - Rosé - egyértelmű és rózsaszín - tejes, szabványos viszkozitása. -A tiszta gél, ha vastag viszkózus és közepes viszkozitás. Minden négy UV zselék egy vonzó design tégelyt számunkra az online bolt és stúdió minőségű érhetők el. Még mindig meg üzletünkben, és ez és más zselék, Vylet-nails elements sorozat-a ujj körmök.

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4

Áttekintés

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi