Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Elements alap gél
Részletek
+
Kéz és a körmök vannak kitéve a magas szintű stressz minden nap, mivel ez nem mindig könnyű ápolt kéz. A mindennapi életben vannak sok dolog amit a körmei, mint például tisztítószerek károsíthatják. Mindazonáltal szép köröm kell nem marad egy álom. Mesterséges köröm tippek és egy modell réteg gél vagy akril nagyon jól védett a természetes köröm és a kezét meg szép. A természetes körmök eléri a kívánt hosszra, ők is erősíthető, anélkül a gél. Zselé és színes zselé is, a sok különböző termékek az UV-hoz létre a legszebb alkotásai. Vylet-nails-elements nagyon széles választékával, többek között az a Vylet-nails-elements légtelenítés gél minden egyes modell réteg tökéletes alapját. Ez is, mint minden termékünk, a legmagasabb minőségű és hosszú ideig eltartható. Biztonságosan tapad a köröm, és teszi szinte lehetetlen lift modell képes. Az alapozó gél gyengéd a természetes köröm, és egy olyan épület, tippek, valamint a természet köröm megerősítése használható. Teszt minket és a termékeink. Akkor lesz ragadtatva az alapozó gél. Gyönyörű modell rétegek és a Naildesigns is létrehozhat. Akkor eldönthetjük, hogy nem hagyja ki a gél.  
Méretek
+
0.069 Méter (m)
0.071 Méter (m)
0.042 Méter (m)
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.5
Áttekintés
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi