Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Elements 1 fázis gél
Részletek
+
Ön ápolt kezek és hosszú körmök, szeretnék elérni ezt, de nem mert megszünteti a körmöd? Akkor megy, hogy milyen sokan mások A nők is. De kell senki sem tiszta kezek és hosszú körmök nélküle. Természetesen lehetőség van a növekedés Természetes köröm, de ha törnek, azonnal kell egy kiterjesztés Gondolkodás a köröm tippek. UV zselé és színes zselé is nagyon sokat kell REACH- és a mesterséges körmök néz ki a Vylet-nails-termékek Cikk nagyon nyilvánvalóan ki. A Vylet-nails elements 1 fázis gél a Méret 15 ml tökéletesen feldolgozható. Ez lehet az összes réteg Modell képes használni. A gél has a consistency, az, hogy a Kezelése megkönnyíti, és nem fut a margókat. Köszönöm, hogy a Méz hatása inkább maga simán, és elkerüli az ilyen bonyolult Bejelentés a munka. Bár ez az összes minta helyét réteg, lehet Ez is tökéletesen, a Vylet nails primer gél még jobban tartósság és a záró zselé magas fényű kombinálhatók. Meggyőzni önmagában a gél. Van kifejezetten ez jól gyártási gél teljesen lenyűgözött. Mi garantálja a hosszú távú Gyártó tapasztalatok, a legjobb szolgáltatást, termékeink a legmagasabb minőséget.
Méretek
+
0.065 Méter (m)
0.07 Méter (m)
0.042 Méter (m)
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi