Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / építő Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NDED építő zselé
Részletek
+
Ahhoz, hogy a körmök, van a használ-ból egy úgynevezett Építő gél az UV zselé és színes zselé sorozat nélkülözhetetlen. Segítségével a NDED-struktúra gél a természetes köröm megőrzése és a megerősítése, valamint a C-görbe csodálatosan modell győződve át a egyszerű, de hatékony feldolgozási és funkciók Tapadási tulajdonságokkal. Az épület gél megfelel a legmagasabb Európai Kozmetikai előírásoknak és égési sérülések, amikor nem a természetes köröm vagy a Nagelhaut.Nachdem gyógyítható az alapozó gél vagy a Primer alkalmazott volt, az épület gél használható. Merülés az ecset nagylelkűen át a tégelybe, és valami nagyobb A kefe haj a viszkózus szerkezetét gél mennyiséget. Készlet most közepén a köröm és a gél a a teljes felületen. Szerintem is a köröm hegye szolgálnak. Meg kell jegyezni, hogy a legmagasabb pontja a gél, az átmenet a természetes köröm és a Tanács között fekszik. A kötési ideje 1,5-3 Perc, az eszköztől függően. Az önálló kiegyenlítő kapsz bosszantó fájlokat fog menteni. Az épület Közepes viszkozitású géllel Könnyen munka kezdőknek, és a szakemberek. Válassza ki a Címsor a UV-szerelvényt gélek különböző árnyalatai között és választhatja a legjobb edzőtermi minőségben. Illeszkedik a termékek NDED-sorozat. Használat előtt, kérjük keverjük össze.
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.5972
Áttekintés
5
188
4
88
3
10
2
2
1
1

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi