Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / építő Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
American Line építő zselé
Részletek
+
Az American-line épület gél mintájára egy űrlap teljes C görbe, amely ad egy szép természetesség a köröm. Ehhez, akkor először is elhomályosít a természetes köröm egy finom reszelővel. Vannak nem ismerve többet a körömlemez, roham és a ragasztó a mesterséges köröm fényes feladata. Majd élesíteni a formája és hosszúsága a tippeket, és állítsa be a Műköröm a természetes való áttérést. Nos keverjük össze a gél alkalmazása előtt. Most, az első réteg a épület gél-American-line sorozatból, és akkor megkeményedik, hogy az UV-lámpa. Rendelkezésre áll egy eredeti Studio üvegedénybe 15 ml kapacitással, három különböző szín variációk és viszkozitás. Válassza a gél Kedvencek között rózsaszín, a tejes, rózsaszín/tiszta, vagy tiszta rendelkező standard, közepes vagy vastag. A UV zselé és színes Gelen, hogy az élvonalbeli kutatás tartozik. Know-how és sokéves támaszkodnak, és hogy ezt a hihetetlenül olcsó terméket. El lesz ragadtatva a nagyon jó minőségű.
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.25
Áttekintés
5
4
4
7
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi