A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / építő Zselé
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

építő Zselé

A körömdíszítés nem egyszerű. Szükséges hozzá a sok különböző alapanyag felhasználásának, az előírásoknak, a higiéniai intézkedéseknek, az ápolásnak az ismerete, valamint mesterségbeli tudás. Ha műkörmöt alkalmazunk, nem csak annyiból áll, hogy felragasztjuk az előre gyártott formákat, hanem elő is kell készíteni a természetes körmöt. A középpontban a köröm áll, amit nem elég csak lefedni, hanem egyszersmind ápolni és kímélni kell.

Az UV építő zselék elvállalják az ápolást. Közvetlenül a természetes köröm alapozására kell felvinni őket, ahol gondoskodnak róla, hogy az igénybevett köröm jól ki legyen párnázva, mielőtt a műköröm rákerül. Fontos, hogy enyhítsük a mozgáskor kialakuló mechanikai hatásokat a természetes és műköröm között. És mindenek előtt: a műköröm e vékony, de hatásos és ápoló kipárnázás által sokkal jobban tart, nem lazul fel könnyen, s ezáltal sokkal ápoltabban néz ki.

A készletünkben található UV építő zseléket gondosan állították elő. Vékonyan lehet őket felvinni, rugalmasak és egyszerű a használatuk. Különböző típusúakat tudunk kínálni Önnek aszerint, hogy az átlátszó vagy az élénk rózsaszín zselét részesíti előnyben, de halvány rózsaszínt is választhat. Katalógusunkban minden termék esetén talál kis kiszerelést otthoni használatra, de nagyobb mennyiséget is, ami mindenekelőtt az árat tekintve körömstúdiók és profik számára kedvező.     


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi