Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Tömítő Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
American Line Tömítő gél
Részletek
+
Minden Szeretem a fényes fényes köröm, hogy azonnal elkapják a szemet. Ez a divatos megjelenés a stílus, mindig elegáns, és nagyon hordozható tartani. Ezáltal hasznot húznak a fényességet is a hosszú élettartamú, tudunk biztosítani a népszerű amerikai vonal tömítőanyag gél előtt. Minden UV zselé és színes zselé is kigyullad. Legjobb használni az American-line gyűjteményünk, minden, amit a jobb gélek csak itt, az online üzletünkben. Ez a különleges termék, az egy lenyűgöző Befejezés védi a frissen faragott körmöket fúj és Karcolások. Kényelmes, a felszínen a már gegelte köröm alkalmazni, mert a vékony viszkozitás és gyorsan lehet feldolgozni. Lesz, hogy a következő szintre, hogy élvezze a eredményeket ért el. Figyelmet fordítunk a folyamatos fejlődése a Nail design termékek, így azok a cikkek naprakész Köröm design kutatás. Nézze meg a szép piros békében Jar csavarzárral a. Ilyen tartályban befolyásolja a táblázat még mindig sokkal több elbűvölő. Kényelmes 15 ml megtalálható. rendelés. Ha van érdeklődés, a nagyobb mennyiséget, Fent látható a lépcsőzetes árak. Ily módon, akkor a Lehetőséget, hogy megvásárolja a professzionális termékeink még olcsóbb. Készlet Kívánságaikat a márka minőség.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.5
Áttekintés
5
7
4
7
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi