A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Gel / Versiegelungsgel
Gyors befejezés top gél LED tömítőanyag gél egy kitűnő
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Gyors Befejezés gombra a(z) nded a felső réteg a modern kiváló minőségű LED tömítő zselé. A köröm lesz az akril keresztül után a köröm egy fényes fényes „ fényes “ zárt. Ez a különleges és kifinomult gyors befejezés top kabát által Nded egy vékony viszkózus következetesség, és visszahúzza önállóan sima. A kötési ideje kevesebb, mint 3 perc – attól függően, hogy az UV-fény egység teljesítményét. A kötési egység referenciatengelyében hatékonysággal, 36 Watt fény a fényes Finishgel gyógyít, például 1,5 perc után. Mint a közös UV zselé és színes zselé online shop, a LED-es Versiegeler, könnyű folyamat és ezért tökéletesen alkalmas, tökéletes köröm modell rétegek végre stúdió minőségű. Savmentes fedőfesték, mint ideális az allergiában szenvedőknek. NDED gyors befejezés top coat elérhető-ban 5 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml és 250 ml mennyiségű. Is a természetes köröm, az akril körmök és rost, üveg körmök a modern köröm design termék hét magas fényű rendelkezésre.

 

mint közös UV zselé és színes zselé az online üzletünkben is a LED-es Versiegler, könnyű folyamat és ezért tökéletesen alkalmas, tökéletes köröm stúdió minőségű modell rétegei, izzadás réteg nélkül.

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.4787
Áttekintés
5
53
4
34
3
6
2
2
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi