A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Tömítő Zselé

Tömítő Zselé

A műkörömnek szüksége van egy bizonyos ápolásra, hogy amennyire lehet tartósak és szépek legyenek. Ehhez különböző zseléket használnak, melyek a műköröm-építéskor és díszítéskor szokásos különböző lépésekkor visznek fel. Ezek közül egy a záró zselé.

A záró zselé arra szolgál, hogy a műkörmöt egy csillogó réteggel látja el, mely polírozható és védi az anyagot. A zselé mint védőréteg szolgál a körömön és elsimítja a felületet, befedi a legkisebb egyenetlenségeket, melyek beszakadást okozhatnak, vagy ahol fel tud gyülemleni a visszamaradó anyag. E zselé használata a műkörmön való munka lezárásaképp tehát nem csupán esztétikai kérdés, hanem higiéniai okokat is szolgál. Mert csak egy tökéletesen sima felület akadályozza meg, hogy a legkisebb részecske, kosz vagy kórokozó le tudjon rakódni.

A készletünkben található záró zselé kiválóan alkalmas zselés körmön való alkalmazásra. A zselé kiváló minőségű, ártalmatlan az egészségre és minden tekintetben megfelel az európai szabványnak. Különböző kivitelben kaphatóak, közepes viszkozitással extra rövid száradási idővel, tükörfényes változatban és különböző kiszerelésekben. Ha bizonytalan, hogy megbízzon termékeinkben, próbáljon ki először egy kis csomagolást, ami nem túl drága. Otthoni használatra ez mindenképpen jó ötlet. Professzionális műkörmösöknek azonban a nagyobb kiszerelés a kedvező.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi