A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Thermo színes Zselék
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Thermo színes Zselék Thermo színes Zselék Találja meg az Ön Thermo színes Zselék termékét több mint 49 különböző színben Az Ön kedvenc színéért

Thermo színes Zselék

Thermo színes Zselék - színes játékok a zselé körmök

 

Thermo színes zselék működik

A különleges, a Thermo-gélek, a válasz különböző hőmérsékleti feltételeket. A vitaindító, amelynek alkalmazása a színes zselé, hő fejlesztés lépésről lépésre, akár egy második definiált hangot egyre változott. Mert a színváltozás megtörténik fokozatosan, a körmök jelennek meg újra és újra, és izgalmasan különböző. A színváltozás is jelentkezhet, ha egy meleg ujj a köröm kerül. Környezet és a köröm felületre, lehűl, majd ismét változtatott a festés. A körömágy melegebb, mint a köröm hegye, így fordul a francia csúcsa egyedül különböző színben és: az átmenet fordul elő továbbá mágikus színátmenetek. Így kell soha modell a legnehezebb munka a körmök, nevezetesen a francia tip.

Ez különösen hatékony lehet a este: hűti is a köröm egy hűtött ital társaságában a kezét, és így változik a színe, rövid idő alatt. Még akkor is, ha a hőmérséklet a szabadban lehűl, speciális színes, annyira jellemző a Thermo UV színes zselék hatás.


Alkalmazás a köröm

A Thermogel képviseli az utolsó réteg a modell helyét köröm előtt lét zárt. A szög alakú, a szokásos módon: egy alapozót kell alkalmazni, a köröm, az azt követő letartóztatását vagy gél épület alapja. Miután az építőiparban a gel nail tökéletes C alakú ív Thermo színes zselé a körömlemez, vékony és edzett az UV lámpa alatt van. Ez a folyamat lehet ismételni, hogy elérjék a kívánt szín intenzitását. A gondos szárítás érhető el legjobb vékony réteg gél fontos. Fejezzük be a felső réteg, amely egyfajta mint a fóka, hosszú tartott a szín intenzitását a Thermogels. A felső réteg edzett UV fény, és akkor gecleanert, vagy a kezelt olaj polírozás. Így a fényes ragyogó színek és izgalmas változás játékkal körmök.

 

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi