A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Thermo színes Zselék
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Thermo színes Zselék Thermo színes Zselék Találja meg az Ön Thermo színes Zselék termékét több mint 50 különböző színben Az Ön kedvenc színéért

Thermo színes Zselék

Thermo színes Zselék - színes játékok a zselé körmök

Thermo színes zselé változatok a finom, extravagáns

A Thermo-színes zselék érhetők el sok különböző szín kombinációkban. Ez a pompás nail lehetővé teszi, amely lehet állítani, tökéletesen is a személyes stílus, valamint a különleges alkalomra. A színváltozás történik, egy meghatározott kimeneti szín és árnyalat, vagy egy árnyalatú az azonos stílusú, így több köröm minták történik egy lépésben. Különösen okos további hatásokat fog előidézni az pigmentek glitter-variációk, gyöngy vibrálás vagy a csillogó átlátszó flip flop gels szerves részecskék.

 

Thermo színes zselék működik

Különleges, hogy a Thermo-színes zselék van a válasz különböző hőmérsékleti feltételeket. A vitaindító, amelynek alkalmazása a színes zselé, hő egyre változott lépésről lépésre fel egy második meghatározott hang. Mert a színváltozás megtörténik fokozatosan, a körmök jelennek meg újra és újra, és izgalmasan különböző. A színváltozás is jelentkezhet, ha egy meleg ujj a köröm kerül. Környezet és a köröm felületre, lehűl, akkor a festés ismét változott.

Ez különösen hatékony lehet a este: hűti is a köröm egy hűtött ital társaságában a kezét, és így annak színe megváltozik a rövid idő alatt. Bár a hőmérséklet lehűl a szabadban, a különleges szín, amely annyira jellemző a Thermo UV színes zselék hatás.

 

Alkalmazás a köröm

A színes zselé képviseli az utolsó réteg a modell helyét köröm előtt lét zárt. A köröm képződik a szokásos módon: egy alapozót kell alkalmazni, a köröm, az azt követő letartóztatását vagy gél épület alapja. Tökéletes C alakú ív zselés köröm építése után a színes zselé vékony alkalmazni a körömlemez, és a kúra alatt az UV lámpa. Ezt a folyamatot meg lehet ismételni eléréséhez kívánt szín intenzitását. A gondos szárítás érhető el legjobb vékony réteg gél fontos. A felső réteg, melyik megjátszik mint egy pecsétet, hosszú tartott a szín intenzitása a Thermogels fejezzük be. A felső réteg edzett UV fény, és akkor gecleanert, vagy a kezelt olaj polírozás. Így a fényes ragyogó színek és izgalmas változás játékkal körmök.
Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi