A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Gel / Thermogel

Thermogel

nded prémium Thermogel tiszta Thermogel nded prémium Thermogel tiszta
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé neon Thermogel Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé neon
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded prémium Thermogel csillogó Thermogel nded prémium Thermogel csillogó
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded prémium Thermogel neon Thermogel nded prémium Thermogel neon
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded prémium Thermogel metál Thermogel nded prémium Thermogel metál
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
nded prémium Thermogel pasztell Thermogel nded prémium Thermogel pasztell
3,45 € *
69,00 € / 100 ml
Thermo színes Zselék - színes játékok a zselé körmök

 

Thermo színes zselék működik

A különleges, a Thermo-gélek, a válasz különböző hőmérsékleti feltételeket. A vitaindító, amelynek alkalmazása a színes zselé, hő fejlesztés lépésről lépésre, akár egy második definiált hangot egyre változott. Mert a színváltozás megtörténik fokozatosan, a körmök jelennek meg újra és újra, és izgalmasan különböző. A színváltozás is jelentkezhet, ha egy meleg ujj a köröm kerül. Környezet és a köröm felületre, lehűl, majd ismét változtatott a festés. A körömágy melegebb, mint a köröm hegye, így fordul a francia csúcsa egyedül különböző színben és: az átmenet fordul elő továbbá mágikus színátmenetek. Így kell soha modell a legnehezebb munka a körmök, nevezetesen a francia tip.

Ez különösen hatékony lehet a este: hűti is a köröm egy hűtött ital társaságában a kezét, és így változik a színe, rövid idő alatt. Még akkor is, ha a hőmérséklet a szabadban lehűl, speciális színes, annyira jellemző a Thermo UV színes zselék hatás.


Alkalmazás a köröm

A Thermogel képviseli az utolsó réteg a modell helyét köröm előtt lét zárt. A szög alakú, a szokásos módon: egy alapozót kell alkalmazni, a köröm, az azt követő letartóztatását vagy gél épület alapja. Miután az építőiparban a gel nail tökéletes C alakú ív Thermo színes zselé a körömlemez, vékony és edzett az UV lámpa alatt van. Ez a folyamat lehet ismételni, hogy elérjék a kívánt szín intenzitását. A gondos szárítás érhető el legjobb vékony réteg gél fontos. Fejezzük be a felső réteg, amely egyfajta mint a fóka, hosszú tartott a szín intenzitását a Thermogels. A felső réteg edzett UV fény, és akkor gecleanert, vagy a kezelt olaj polírozás. Így a fényes ragyogó színek és izgalmas változás játékkal körmök.

 

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€