A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Gel / Farbgel
Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé tiszta - világos színek a kölcsönhatás
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

A Közepes viszkozitású Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé tiszta könnyen alkalmazhatók a köröm, és vonzó és a változó színe játékok. A színváltozás, amely akkor keletkezik, amikor a változó hőmérséklet lehetővé teszi. Minél magasabb a hőmérséklet emelkedik, a teljesebb a Thermo színes zselé megváltoztatja a mintázat.

Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé tiszta alkalmazásáról könnyű. Után a köröm fényes és érdesíteni és a kiegyenlítő, primer kérte. Ezt követően a köröm épül fel rétegenként a kijelölt géllel. A tökéletesen modellezett, gél, egy vékony, de folyamatos réteg a tisztítandó felület a köröm a C-görbe rend termikus Vylet-Nails Premium. A szín intenzitását növelni kell még egy réteg színes zselé is alkalmazható. Fontos a gondos gyógymód UV fény alatt 120 másodperc. A hatás gél a pecsétet, és kap a befest ragyog hosszú lecsengéssel a felső réteg.


Csak iparszerű használatra / Csak műkörömre vagy építő rétegre alkalmazható

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.8333
Áttekintés
5
16
4
1
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi