Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé tiszta - világos színek a kölcsönhatás
Részletek
+
A Közepes viszkozitású Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé tiszta könnyen alkalmazhatók a köröm, és vonzó és a változó színe játékok. A színváltozás, amely akkor keletkezik, amikor a változó hőmérséklet lehetővé teszi. Minél magasabb a hőmérséklet emelkedik, a teljesebb a Thermo színes zselé megváltoztatja a mintázat.

Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé tiszta alkalmazásáról könnyű. Után a köröm fényes és érdesíteni és a kiegyenlítő, primer kérte. Ezt követően a köröm épül fel rétegenként a kijelölt géllel. A tökéletesen modellezett, gél, egy vékony, de folyamatos réteg a tisztítandó felület a köröm a C-görbe rend termikus Vylet-Nails Premium. A szín intenzitását növelni kell még egy réteg színes zselé is alkalmazható. Fontos a gondos gyógymód UV fény alatt 120 másodperc. A hatás gél a pecsétet, és kap a befest ragyog hosszú lecsengéssel a felső réteg.


viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.8235
Áttekintés
5
15
4
1
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi