Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé pasztell - színváltozás puha árnyalatai
Részletek
+
A Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé póttagnak pasztell akármikor a Szín, amikor a hőmérséklet változik. Minél magasabb a hőmérséklet, a teljesebb az elszíneződést. Ezek merül fel újra és újra új és vonzó szín játékkal és a történelem, a zselés köröm. A színes zselé, zselés modellezés során alkalmazni fognak.
A fogadalom a szokásos módon készül a Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé pasztell alkalmazása előtt. A természetes köröm formájában nyújtják be, és érdesíteni és a puffer, akkor az adhéziós szervező alkalmazott. A C ív a köröm mintájára az épület géllel. Az UV lámpa és a rétegek gondos gyógyításban is fontos. A Thermogel alkalmazott, a köröm, tisztított réteg a verejték, és edzett, 120-240 másodpercen keresztül. Kell a szín intenzitását nem az igények, több rétegben is alkalmazzák, és gyógyítható. A záró zselé nail is készült, a végén a force-ellenálló, magas fényű és tartósan stabil. Tisztító és Polírozó olaj növeli a ragyog a köröm felületét.


viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.5
Áttekintés
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi