Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé neon - új neon Nézd a kölcsönhatás
Részletek
+
A Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé neon mutatja egy nagyon különleges hatása, élénk színek, a hőmérséklet-változás. A gél módosítja a színárnyalat. Szóval érdekes, és a változó szín játékkal, amely vonzza a figyelmet és hatással újra és újra, és a friss merülnek fel, a köröm.

Mint rendesen a Thermo színes zselé integrálni a köröm. Az előkészített, a körmök és a kötés alkalmazásával ügynök a zselés köröm, gondosan kidolgozott, és edzett rétegenként UV fény alatt. A basic modellezés a körmöt a kívánt formába befejezése után az iktatott és bejelentésére por és a verejték. Majd a Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé neon vékony rétegben alkalmazzák és edzett 120 másodpercig. A hosszú élettartamot, a modellezés mint a tömítés a felső réteg alkalmazott és gyógyítható. A Befejezés teszi a köröm egy tisztább gondos tisztítása, alternatívaként is Polírozó lehet használni, hogy a köröm, magas fényű.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
5
Áttekintés
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi