A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / 2 az 1-ben Színes Zselé
Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé metál - gel modellezés a színváltozás
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

Egyedi és catcher köröm Thermo színes zselé a fémes Vylet-Nails Premium. A speciális dolog körülbelül ez színes zselé: Mikor hőmérséklet változik is a Szín a köröm minták, és hogy belép a fémes megjelenés. Tehát minden esetben új és meglepő hatásokat a köröm.

A Közepes viszkozitású Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé metál be van építve a gél a köröm modellezés során. A szokásos csiszolt, faragva és egy köröm van bevonva primer tapadás. A színes zselé után az épület gélt alkalmazott, a szokásos módon gondosan gyógyítható az UV lámpa alatt minden réteg. Az izzadás, a Zellette necesaria megelőzően a Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé és a tisztító, a színes zselé metál alkalmazni egy vékony réteg, és edzett, 120 másodpercre. Szükség esetén egy további réteg növeli a szín intenzitása és a végső a köröm gél a köröm is hozzáadható. A modellezés következtet-val egy tömítés gél, amely helyezni közvetlenül a réteg a verejték, és edzett, 120 másodpercre.

Csak iparszerű használatra / Csak műkörömre vagy építő rétegre alkalmazható

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.8571
Áttekintés
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi