Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé metál - gel modellezés a színváltozás
Részletek
+
Egyedi és catcher köröm Thermo színes zselé a fémes Vylet-Nails Premium. A speciális dolog körülbelül ez színes zselé: Mikor hőmérséklet változik is a Szín a köröm minták, és hogy belép a fémes megjelenés. Tehát minden esetben új és meglepő hatásokat a köröm.

A Közepes viszkozitású Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé metál be van építve a gél a köröm modellezés során. A szokásos csiszolt, faragva és egy köröm van bevonva primer tapadás. A színes zselé után az épület gélt alkalmazott, a szokásos módon gondosan gyógyítható az UV lámpa alatt minden réteg. Az izzadás, a Zellette necesaria megelőzően a Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé és a tisztító, a színes zselé metál alkalmazni egy vékony réteg, és edzett, 120 másodpercre. Szükség esetén egy további réteg növeli a szín intenzitása és a végső a köröm gél a köröm is hozzáadható. A modellezés következtet-val egy tömítés gél, amely helyezni közvetlenül a réteg a verejték, és edzett, 120 másodpercre.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.8333
Áttekintés
5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi