Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé csillámos - teljeskörű és nail art
Részletek
+
A Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé csillámos a tökéletes válogatott részére a különleges szegek-speciális effektusok. A csillogó részecskéket változik a szín hőmérséklet-változás, hogy a gél a színes zselé körmök tartós catcher.

A Vylet-Nails Premium Thermo színes zselé csillogó alkalmazzák a gondosan felépített zselés köröm, az eljárás a szokásos módon: a természetes köröm alakú, és a puffer érdesíteni. Ezt követően egy adhéziós szervező alkalmazott, akkor a zselés köröm építése kezdődik. A köröm teljesen kialakult, a Thermogel használják. Ez lehet akár egy teljes borító réteg, vagy mint egy köröm alkalmazott. A Pineslmalereien ez a gél ideális, mivel ez nem működik, s viszkozitása miatt. Fontos, hogy az izzadás réteg épület gél előre eltávolította-e. Az Thermogel edzett UV fény alatt 120 másodpercig, majd zárt. A tömítő zselé alkalmazni, és edzett. Végül a köröm felület tisztító és Polírozó olajjal tisztítani és hozott, magas fényű.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.5
Áttekintés
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi