Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Divatos króm hatások színes zselé EDITION által nded
Részletek
+
Is Ön is a nők, akik szeretnének viselni, nem csak a fehér köröm tippek, de néha merész színek a köröm, és egy hosszabb ideig? Majd NDED színes zselé kiadás joga minden bizonnyal pontosan mit keres. Ez a gél UV zselé és színes zselé, amely ráadásul a modellezés, a természetes vagy mesterséges körmök, nagy színek lehetővé. manikűr a köröm, majd töltse fel őket a bázis, és épület gél. Után ezeket a lépéseket azonnal egy e két gél már a divatos, színes zselét króm hatású, és megkeményedik. Jelentkezés módja pedig egyszerű, ez a gél, mert ez meghosszabbít a saját sima és fogantyú lehetővé teszi a tökéletes miatt a közepes viszkozitás gél ecset. Kevés az a gél, az a támogatás, az ecset és alkalmazza ezt a köröm vékony. Így teszi, hogy teljesen megkeményedik a fényben egységet gyógyítására, és így biztosítja a jobb polc élet. Van a választás, hogy válassza ki, ezek között például a Cosmo-lány, rum árnyalatú kivonat között több mint 15 színek és a spanyol bort. Ne habozzon, és ha szeretne szín, hogy a kiváló minőségű színes zselé.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.4247
Áttekintés
5
97
4
76
3
9
2
3
1
2

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi