Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Töltsük fel gél elszíneződés és a köröm egyenetlenségek ellen
Részletek
+
Van elszíneződés a köröm, vagy megüt a köröm felületét és szeretnénk, hogy fedezze őket? Van egy megoldás erre. Egyszerűen alkalmazható gél az Euro-line smink a köröm. Mint rendesen indítsa el a modellezés. A smink felvitele előtt gél kell alkalmazni egy alsó réteg alapozó gél, és a gyógymód erre. Is, a gél, hanem egy struktúra gél a smink után ez a réteg a körmök, hogy a modell. Fontolja meg a gél egy építő zselé, vagy a smink, hogy modell a C-görbe. Között az átmenet a Műköröm a természetes gél kell alkalmazni a legvastagabb és megint esik a csúcsa a köröm és a körömágy, létrehoz egy enyhe görbületét. A köröm zselés megkeményedik, és tisztább, távolítsa el a réteg, a verejték, addig. Érdemes megjegyezni, bármilyen egyenetlenség pácolt UV zselé, segítségével zökkenőmentes őket egy finom fájllal. Teljes, a modellezés, a tömítő zselé. Ez védi a modellezett köröm karcolások ellen, és ad neki, ráadásul egy gyönyörű fényét. Javasoljuk, hogy minden zselé réteg ugyanabból a szériából segítségével elérni a hosszú távú tartósság. Pontosan ez a probléma, akkor döntsd el gyorsan a minőségi make-up a termék számos UV zselé és színes zselé gél.
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.75
Áttekintés
5
9
4
3
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi