Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Pasztell színű gél által Euro-Line a finom színek a köröm
Részletek
+
Azt akarják, hogy a körmök, divatos árnyalatok, lehet ez, de nem lehet túl feltűnő, és kellene is, mint a teljes szín intenzitását, hosszabb tartózkodásra a köröm? Akkor hogy pasztell színű gél az euro-line a helyes választás. Ez a gél, és különböző Farbintensivitäten is megközelíthető a körmök. Mielőtt elkezdené, az alkalmazás a színes zselé, ajánlott, amikor végre kap a kívánt hosszúságú és alakja a köröm manikűr. Majd alkalmazza egy alapozó gél, és közvetlenül kapcsolódik a színes zselé. Van is a lehetőséget, hogy hagyja azonnal után egy épület gél a köröm zselés és megkeményedik. Ez UV zselé és színes zselé, euro-line, tartományon is dolgozzák át a közepes viszkozitás, és kisimítja a tetején még maga, mi fog menteni további munkát. Ez a gél telepítheti több réteg a köröm, az egyéni színt eredmény eléréséhez. Viseljen vékony minden réteg a köröm. Csak azért-a ' lehetséges, hogy a köröm zselés megfelelően UV fény világít, és így teljesen megkeményedik. Egy speciális, kiváló minőségű színes zselé termék tudod bízik benne a, és elfogadható áron. Ne várjon tovább, ha szeretné egy diszkrét és rendkívül átláthatatlan színe, a körmök, és válassza ki a kedvenc színe.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.5
Áttekintés
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi