Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
A a Euro-Line felidézni a nagy színek a köröm nyári színes zselé
Részletek
+
A jó minőségű euro-line nyári színes zselé tartalmaz rendkívül átláthatatlan pigmentek speciális effektusok, hogy a szög hatása a különleges nyári. A színes zselé a természetes vagy mesterséges köröm is alkalmazható. Ez UV zselé ad hihetetlenül gyönyörű nail art design, amely biztosítja a sok figyelmet. Ez Megkocsonyásodik igazi könnyű-hoz használ köszönhetően a legújabb fejlesztése, mert egy speciális gél ecset segítségével alkalmazni lehessen. Köszönhetően a közepes viszkozitás Megkocsonyásodik különösen könnyű és könnyen kezelhető, mert könnyen terjed a egyedül sima, és nem alakulnak ki hullámok vannak a köröm. A gél is alkalmazható az alapozó gél vagy épület gél. Fontos, hogy ez a gél alkalmazása vékonyra a pácolt gél. Aki el akar érni a speciális effektusok, több lehet a tusfürdőt, meg kell azonban jegyezni hogy a gél alkalmazni kell mindig nagyon vékony, mert egyébként a UV fény ragyog át nem az egész köröm, és a hatása ezen a nyáron, a színes-gélek nem kerülne előtérbe. A 100 %-os gyógyítás csak garantált, ha egy vékony réteg van. Ha használja ezt a terméket kell ellátni, szem előtt tartva, hogy kevesebb több. Termékeink minden már gyártják a stúdió-minőségű, kínálunk ügyfeleinknek. Nézd meg magad, és válassza ki a különböző színes változatok, mint a candy, a napkelte vagy a purple rain.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.3333
Áttekintés
5
1
4
2
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi