Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Köröm design Euro-Line fémes színes zselé teljesen megegyezik a trend
Részletek
+
Ezen euro-line metál színű gél 15 ml minőségi gél az UV, amely ideális a köröm design, ahol nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a egyéniség és különböző tervez ön kap. A legújabb UV zselé fejlesztési ez gél által egyedül sima és könnyen feldolgozható a közepes viszkozitás miatt. A színes zselé alkalmazható ecsettel. -A ' a color gél két változatban alkalmazható. Először is, az euro-line lehet gél alapozó gél alkalmazott és gyógyítható vagy de, az épület gél, miután ez gyógyítható. Ez maradt a minden felhasználó, alkalmazza a fémes színes zselé. Fontos, hogy megfigyelt feldolgozása hogy elérni különböző minták és színek intenzitásának alkalmazásával a gél több vékony rétegben. -A ' lehetséges, hogy hozzon létre a különböző nail art formatervezési minták, ez a gél. Amikor az alkalmazás biztosítása érdekében elengedhetetlen a gélt alkalmazott vékonyra, mert különben a fémes hatás nem jöhet előtérbe, ha nem keresztül a zselé UV fény is ragyog. Is a gél 100 %-os is megkeményedik, ha korábban vékonyra. Itt kétségtelenül a példabeszéd, hogy kevesebb gyakran több. Miatt a magas színvonalú stúdió minőségű termékeink számos ügyfél érdekében több gélek. Kínálunk gél, például, sötét lila, space arany és Manhunter.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.3333
Áttekintés
5
1
4
2
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi