Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
A csillogó színes zselé-által Euro-Line biztosítja a divatos köröm kiemeli
Részletek
+
Műköröm, gyakorlatilag semmi, hogy nem létezik. Gyönyörű köröm design is megfelel az igényeinek, elegáns, nemes, vagy nagyon Légy méltó. Ha sok érték egy szemet gyönyörködtető fénypontja a köröm, a akkor már csak a dolog az Ön számára. UV zselé és színes zselé is nagyon jól alkalmas a körmök és köröm design. A zselék, a Euro-line sorozat kap a legjobb minőségű, a munkád. Megidézni a legszebb alkotásai a körmök, a Mások irigyellek. A Euro-line színes zselé ezüst szikrázó csillám 15 ml Tartalom a legalkalmasabb erre. És a sok más színek a Színes zselék tud megidézni a változatos csillogó és gyönyörű kiemeli. A gél használható az alapozó gél, és a szerkezet gél lehet. Ez jól feldolgozható. Ez vonatkozik vékonyra, egy teljes tulajdonú Gyógyító biztosított. Igényeknek megfelelően a szín intenzitása is befolyásolja a gél alkalmazása többször egymás után. de Lehet teljesen gyógyítani minden réteg, mielőtt az új réteg alkalmazni. Teljesen tetszeni fog ez a gél és a color picker lehet. A legmagasabb minőségű termékeket kínálunk az a az európai szabványok és a legújabb magas szintű követelmények Szintű UV gél kutatási került sor. Élvezze a sok éves Megbízhatónak, gyártói tapasztalat.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.2857
Áttekintés
5
2
4
5
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi