Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
A EDITION a színes zselé Euro-Line van egy különösen nagy homály
Részletek
+
Mellett rendkívül átláthatatlan pigmentek finom divatos króm kiegészítők közé tartozik euro-line kiadás színes zselé ez 15 ml, amelyek rendelkeznek egy nagyon különleges hatása a művészet, vagy a természetes köröm. Ez UV zselé a természetes vagy mesterséges köröm is alkalmazható. Ez ideiglenes tákolmány nem számít, milyen köröm alkalmazzák, a feltűnő néz-val a színes zselé színes blokkok az ujját is idézte fel. A köröm teljes mértékben alkalmazhatók vagy de használt egyedi dekoráció. Használatakor, amelyek nem korlátozza a fantáziát. A legújabb nail design fejlesztés ezt a terméket köszönhetően egy közepes viszkozitás, amely biztosítja, hogy a gél könnyen és egyszerűen feldolgozott, és lehet alkalmazni a köröm. A gél, gél ecset-a kopás, vagy a légtelenítés gél segítségével könnyen. Megjegyezni, hogy az euro-line színes vékonyra alkalmazni a pácolt köröm zselés. Lehetséges, hogy több vékony rétegben, azonban fontos, hogy minden réteg a szárított. Ha a rétegek túl vastag alkalmazzák, az UV fény nem a gél és a köröm is süt, úgy, hogy a színes pigmentek nem süt. Közepes viszkozitás, UV zselé húzódik a sima egyedül, így, hogy nem lehet nem kialakulását a hullámok és a csúnya formák a köröm. Ez a gél, különböző színekben, amelyek gyártottak stúdió minőségű visszük.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.3333
Áttekintés
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi