Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
American Line Francia zselé
Részletek
+
A népszerű francia dizájn hatással lehet a mesterséges körmök még természetes, és ez nem is nehéz modell fehér köröm tippek. Van igazítani a mesterséges körmök, ragasztott és az alkalmazott primer gél, továbbra is amelyek szétosztásra a Tanács-ból szög egy vékony réteg a American Line Francia zselé. -A ' könnyen kezelhető szerkezete, a méz hatása, amely kisimítja maga, saját maga által, és egy szenzációs homály már az első után kérelmet. Ha szükséges, de vékony rétegben alkalmazott multi-layer is kell lennie. Csak az UV fény is jól beszivárog az alkalmazott réteg, és így azt ígéri, a 100 %-os gyógyulást. Persze a köröm tippek vannak kiemelve a csillogó fehér francia néz ki. Az utolsó réteg a francia gel beveszünk, és gyógyítható, egy épület gél stabilizálásához kell alkalmazni. Húzza a tömítő zselé arról, hogy kössenek, és gyógyítani ez. NDED online üzletünkben fog kapni a Francia zselé, magas színvonalú, a következő négy színben: fehér, puha fehér, rózsaszín, tejes és mennyei fehér. Minden szín egy eredeti American-line box érhetők el. A legújabb fejlesztés az American-line UV tartományban gél & színes zselé és a rend, az egyik ezek a gélek, fehér és természetes köröm tippek ma győzni.
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.4286
Áttekintés
5
3
4
4
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi