Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Divatos króm hatással, köszönhetően a EDITION a színes zselé American-Line
Részletek
+
Az American-line kiadás színes UV zselé sorozat van tervezve a legigényesebb zselé és színes zselé. Ez egy finom króm hatással a körmök, melyik ad ön egy nagyon különleges külsőt varázsol. Különösen a trend a glitz és csillogás egy speciális bónusz, amely lehetővé teszi egy rendkívüli köröm stílus ez a hatás a körmök. A színes zselé, amely könnyen fut sima, lehet kezelni a közepes viszkozitás különösen jól és könnyen. Esetleg bejelentés fáradtságos munka a minimumra csökken. A különböző színű alkalmasak, mert a legkidolgozottabb alkotás köröm stílus. Egy nagyon különleges és kivételes francia megjelenés lehet kialakítani, valamint a színes zselé. Egy 100 %-os Cure a színes zselé vékonyra alkalmazható. Ez biztosítja, hogy a színes pigmentek UV fény teljesen megvilágított. A színek széles választéka lehetővé nem egyszerűsíti a kiválasztás. A gél közvetlenül a primer, illetve az épület gél lehet alkalmazni. Többszöri alkalmazásával a szín intenzitása attól függően, hogy az íze is módosítható. Sok éves tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb minőségi kínálunk. Javára, és hagyja ki minden esetben ez a gél. Csodálkozni a sok csodáló és irigy pillantásokat a leginkább, és légy boldog.
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.6667
Áttekintés
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi