A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Színes Zselé Színes Zselé Találja meg az Ön Színes Zselé termékét több mint 473 különböző színben Az Ön kedvenc színéért

Színes Zselé

NDED Színes zselé PURE Színes Zselé NDED Színes zselé PURE
küldő 1,59 € *
NDED Töltsük fel gél Színes Zselé NDED Töltsük fel gél
küldő 3,15 € *
NDED Színes zselé PEARL Színes Zselé NDED Színes zselé PEARL
küldő 2,30 € *
NDED Neon színű zselé Színes Zselé NDED Neon színű zselé
küldő 1,59 € *
NDED Színes nyári gél Színes Zselé NDED Színes nyári gél
küldő 3,15 € *

A szín lendületet visz az életbe, beragyogja a szürke hétköznapokat és minden esetben odavonzza a pillantásokat. Ez nem csak a művészetek esetén igaz, hanem a dizájnban is. Legyen szó akár irodabútorról, tapétáról, számítógép-burkolatról vagy irattartóról – színes tárgyak uralják környezetünket. Ami a bútorokra és a dizájn termékekre érvényes, annak a körömdíszítésre is annak kell lennie! 

A körömdizájn színes zseléinkkel sok színt vihet életébe és körmére. Mert hihetetlenül széles választékot kínálunk a különböző árnyalatokból, az egyszerű színektől kezdve (abban a sorozatban, melyben a színek előtt a „Straight“ kiegészítés áll) a neon- és pasztellszíneken keresztül egészen a csillámló hatású, a gyöngyházfényű és a metálos zselékig. Katalógusunk következő oldalain színes zseléket talál, melyek az UV zselék közé tartoznak, színes zseléket a 4D-választékból és egyéb termékeket. Hagyja, hogy az egyes színek hangzatos elnevezései elvarázsolják és inspirálják!

Minden termék kapható kisebb kiszerelésben otthoni használatra és kipróbálásra. Műkörmösök és körömszalonok számára azonban kedvezményes nagykiszerelést is kínálunk, ami lehetővé teszi, hogy a vevőknek fair árakat tudjon kínálni. Természetesen minden termékünk megfelel az európai szabványoknak a termékminőség és az egészségre gyakorolt hatás szempontjából.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi