A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / 2 az 1-ben Színes Zselé
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
2 az 1-ben Színes Zselé 2 az 1-ben Színes Zselé Találja meg az Ön 2 az 1-ben Színes Zselé termékét több mint 484 különböző színben Az Ön kedvenc színéért

2 az 1-ben Színes Zselé

NDED Színes zselé PURE 2 az 1-ben Színes Zselé NDED Színes zselé PURE
küldő 1,58 € *
NDED Makyaj jel 2 az 1-ben Színes Zselé NDED Makyaj jel
küldő 2,54 € *
NDED Színes zselé PEARL 2 az 1-ben Színes Zselé NDED Színes zselé PEARL
küldő 9,79 € *
Nightshine por pasztell 2 az 1-ben Színes Zselé Nightshine por pasztell
küldő 1,89 € *
NDED Neon színű zselé 2 az 1-ben Színes Zselé NDED Neon színű zselé
küldő 9,79 € *
Színes hozza lendületet az élet és a fényét a mindennapi használt tekintetet minden esetben. Ez igaz nem csak művészet, hanem mindenekelőtt az a design. Irodabútor, háttérképek, számítógép-burkolatról vagy mappák - színes elemek uralja a környezetet. Mi vonatkozik a design bútor- és életmód termékek, azt is kell alkalmazni, a köröm design!

A Műköröm UV/LED színes zselé cégünk hozhat a sok szín az életedben, és a körmök. Mert van egy hihetetlenül széles körű különféle árnyalatú a sima színek ("a sorozat, mielőtt a szín a további egyenes" vezet), a neon- és pasztellszínű tónusok, zselék, csillámló hatású, a csillogó hatás anya gyöngyház és fémes gél.

A katalógusban a következő oldalakon megtalálja a színes zselék, UV zselé területén a 4D-fotóira és egyéb termékek tartoznak. Is hagyja, hogy elvarázsolja a hangzású név, minden szín, és ihletett!

Minden színes zselé állnak rendelkezésre a kisebb kiszerelési otthoni használatra, és próbálja ki. Műkörmösök és studios kínálunk is az alacsonyabb költségű ömlesztett csomagolásban, de amelyek felajánlani, vevőivel és ügyfeleivel Műköröm méltányos áron. Természetesen termékminőség és kompatibilitási. európai szabványoknak megfelelő minden termékünk " Művészeti körmök lenyűgöző 2 az 1-ben színes zselé soak off LED UV.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi