A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Színes Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Színes Zselé Színes Zselé Találja meg az Ön Színes Zselé termékét több mint 461 különböző színben Az Ön kedvenc színéért

Színes Zselé

NDED Színes zselé PURE Színes Zselé NDED Színes zselé PURE
küldő 2,79 € *
NDED Töltsük fel gél Színes Zselé NDED Töltsük fel gél
küldő 1,59 € *
NDED Színes zselé PEARL Színes Zselé NDED Színes zselé PEARL
küldő 2,79 € *
NDED metál színes zselé Színes Zselé NDED metál színes zselé
küldő 2,79 € *
NDED Neon színű zselé Színes Zselé NDED Neon színű zselé
küldő 2,79 € *
Színes hozza lendületet az élet és a fényét a mindennapi használt tekintetet minden esetben. Ez igaz nem csak művészet, hanem mindenekelőtt az a design. Irodabútor, háttérképek, számítógép-burkolatról vagy mappák - színes elemek uralja a környezetet. Mi vonatkozik a design bútor- és életmód termékek, azt is kell alkalmazni, a köröm design!

A Műköröm UV/LED színes zselé cégünk hozhat a sok szín az életedben, és a körmök. Mert van egy hihetetlenül széles körű különféle árnyalatú a sima színek ("a sorozat, mielőtt a szín a további egyenes" vezet), a neon- és pasztellszínű tónusok, zselék, csillámló hatású, a csillogó hatás anya gyöngyház és fémes gél.

A katalógusban a következő oldalakon megtalálja a színes zselék, UV zselé területén a 4D-fotóira és egyéb termékek tartoznak. Is hagyja, hogy elvarázsolja a hangzású név, minden szín, és ihletett!

Minden színes zselé állnak rendelkezésre a kisebb kiszerelési otthoni használatra, és próbálja ki. Műkörmösök és studios kínálunk is az alacsonyabb költségű ömlesztett csomagolásban, de amelyek felajánlani, vevőivel és ügyfeleivel Műköröm méltányos áron. Természetesen termékminőség és kompatibilitási. európai szabványoknak megfelelő minden termékünk "

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi