A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 49 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / LED Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
NAIL-EON LED/UV gél lengyel különleges felső réteg - seal
Részletek
+

A felső réteg, mint a tömítőanyag a hab a tortán a modell minden egyes rétegen. A tömítő zselé kabátok a mesterséges köröm, ellenálló réteggel és forgácsolás és karcolások ellen. Ezen túlmenően egy tartós és vonzó fényt oda a köröm.

A NAIL-EON LED/UV gél lakk különleges felső réteg könnyen alkalmazható, és nem csak alkalmas a gel modellezés. Is az akril körmök, UV gél festék vagy hagyományos köröm lakkok borított egy réteg, a zárolás. A felső réteg alkalmazzák a kész köröm, akril köröm elé alkalmazása egy puffer, magas fényű. Majd a célba, UV, vagy a LED fény alatt gyógyítható. A Zellette és tisztább az izzadás réteg eltávolítjuk a köröm fényes, néhány lépésben, magas fényű. A fényes hatás erősíti alkalmazásának Polírozó olaj. A kész köröm van hosszú-ból karmol és más kár.


Méretek
+
0.033 Méter (m)
0.033 Méter (m)
0.068 Méter (m)
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
utasítás
+
NAIL-EON UV lakk speciális festékkel, rögtönzött-ellenálló fényes befejezni a gél lakk és zselé és akril minta rétegek

1. lépés: Mint az jól ismert, készítsük el a természetes körömre.

2. lépés:A bázis kabátot használja a NAIL-EON UV lakk különleges alapréteg Termékkód 1054th gondolkodás az edzés 2 percig a lámpa.

Lépés 3: Most Ön is a UV zselé köröm lengyel modell, vagy a festészet. Itt kérem még gyógyítja.

4. lépés: Mint a tömítőanyag használja a NAIL-EON UV lakk speciális festékkel. Ez védi a festék, és hogy a köröm fényes kivitelben. Tisztító-, távolítsa el a verejték réteg.


Egy tipp:A NAIL-EON UV lakk különleges felső réteg típusa Nr - 1054 alkalmas is, mint a befejezéshez zselé és akril minta rétegek. Könnyen modell lehetővé teszi a teljes és megkeményedik. Tisztább távolítsa el a réteg a végén izzadás.Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.55
Áttekintés
5
64
4
31
3
4
2
1
1
1

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi