A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 59 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Gel / LED Gel
NAIL-EON LED/UV gél lengyel különleges base coat - légtelenítés gél
Az illusztráció eltérhet
Részletek
+

A köröm modellezés a gél nélkülözhetetlen a bázis kabátot. Az első réteg a gél gondoskodik arról, hogy a köröm nem elszíneződött, és garantálja a ragaszkodás, a zselés köröm vagy gél bevonattal a természetes körömre. A NAIL-EON LED/UV gél lengyel különleges alap bevon vékony viszkozitás és könnyen alkalmazható.

A bázis kabátot alkalmazza a természetes köröm borított alapozó gél első rétegként. Ő ideális elhelyezésére épület gélek, mint a gél bevonatok is. Az alacsony viszkozitású alap kabát ecset-a mint a körömlakk a köröm, akkor egy NAUL-EON Gél festék bevonat közvetlenül beépíthető a nedves alapozót. Majd következik a gyógyító lehetséges mind UV - fény. A LED-gyógyító előnye a rövidebb expozíciós idő. Kabát használják a bázis alapozó zselé gél modell helyét, a köröm is vékonyan festett, de majd edzett. Az izzadás réteg eltávolítjuk, majd az első réteg a gél struktúra gél alkalmazása. Ez a gél réteg választható biztonság átlátható módon, úgy, hogy a természetes köröm kiderül, nem pedig a későbbi színes zselék. A Befejezés gél a kínál a felső réteg, mint NAIL-EON LED/UV gél lengyel különleges velünk is elérhető.

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
utasítás
+
NAIL-EON UV lakk különleges alapréteg szuper alkalmas hosszú távú tökéletes alapot UV zselé bevonatra.

1. lépés:Készíteni a természetes körmöt, akkor a fájl a tippeket a kívánt formába. Nyomja vissza a körömágyat, és köröm puffer kissé homályosság.

2. lépés: Most folytatni egy vékony réteg a NAIL-EON UV lakk különleges bázis kabátot, és hagyja, hogy ezt a gyógymódot a fény egység 2 percig. Kérjük, ne távolítsa el a réteg a verejték.

Lépés 3: Festés a köröm UV zselé bevonatra és is gyógyítja a fény egység.

4. lépés:Seal bevonat különleges körmök egy réteg NAIL-EON UV festékkel Termékkód Nr. 1054. Kikeményedés után, távolítsa el a réteg a verejték tisztább legyen szíves.Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.4048
Áttekintés
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi