A forródrót:
+49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
3 év garancia az összes eszközt
Beszerzési számla, & több
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ajándékok 49,00 €-tól
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Gél lakk
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
NAIL-EON Gel Lakk HIGHLIGHTS Limited Edition
Részletek
+

A gél bevonatok Peel Off  körömlakk és szalag festék tulajdonságait. Kihagyása csak a primer és a bázis kabátot, akkor lehet eltávolítani csak mi gel-lakkok után néhány nappal a köröm.

A NAIL-EON Gél lengyel kiemeli azt is ismert Gelish, zselé réteg, UV körömlakkot vagy UV-lakk Szállítunk egy különösen színes és kifejező gél lakk, amely hihetetlenül gyönyörű köröm modell rétegek hozhatók létre. Ezek a irizáló gél lengyel jó tanácsot, ha köröm modell rétegek gél alapon szeretne létrehozni, de lemond a hosszú hord-val ecset és gél akarni. Ez a gél lengyel Gel lakk az UV zselé az ecset segítségével közvetlenül alkalmazni a palackból. A gél lengyel Festék, mint egy hagyományos körömlakk alkalmazott majd UV-fényben, mint egy UV gél gyógyítására. Gél lakk egy ideig még nagyon népszerű, mert kényelmes. Annak érdekében, a Gél lakk köröm modell rétegek, a körmök a szokásos módon először létre kell hozni kell tisztítani, és degreased. A következő lépésben a körmök csúszásgátló Relief kezdődött a körmök. A gél-lakk van a hagyományos UV zselék, alkalmazott kefével kompatibilisek, és ideális esetben kombinálható. Meg kell dolgozni, nem csak a zselé festékkel, de azt is Mint mindenki tudja UV gél. Legyen kreatív, és hagyd a Képzelet szabad folyást. Van kiváló minőségű alapanyagokból, ez a festék folyamatok, hogy biztos lehet benne, hogy kap egy minőségi termék, hogyan használják minket. -A ' könnyű gyógyítható köröm lengyel, amely UV-egység és a LED fény egységet gyógyítására meggyógyítja!

viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.1667
Áttekintés
5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi