A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Gél lakk
Gél lakk Gél lakk Találja meg az Ön Gél lakk termékét több mint 277 különböző színben Az Ön kedvenc színéért

Gél lakk

NAIL-EON UV körömlakk selyem Gél lakk NAIL-EON UV körömlakk selyem
küldő 4,85 € *
Egy löket-festés paint 8 ml Gél lakk Egy löket-festés paint 8 ml
2,33 € *
-10%
NAIL-EON UV körömlakk neon Gél lakk NAIL-EON UV körömlakk neon
küldő 4,85 € *
Bevonatok gél az UV körömlakk tartoznak, és tökéletesen kombinálja a hagyományos körömlakk és UV zselék tulajdonságait. A bevonat ecsettel, és edzett, UV-fényben. A felső réteg további tömítő használatos. Ez is edzett, ultraibolya fény, vagy a LED fény.
A vékony viszkózus gél bevonatok hasonlóak a feldolgozás egyszerű körömlakk, ezért is a körömlemez elkészítése hasonló. A felület legyen száraz, tiszta és mentes a zsír, úgy, hogy a festék is betartja. A természetes köröm van egy bázis kabátot alapján kell alkalmazni. Ez javítja a tapadást és a köröm elszíneződése megbízhatóan megakadályozta. A bevonat, UV körömlakk alkalmazott Mikor az akril vagy zselés köröm az utolsó réteg szerkezete. Egy vékony, de nem átlátszó réteget is fontos. Ez biztosítja a megbízható gyógyít, UV-fényben, és rögtönzött-ellenálló és ellenálló felületet biztosít. A kívánt szín intenzitása még nem jutottak el, egy másik réteg UV lakk is alkalmazható.
Ez kell menni nagyon gyorsan, javasoljuk, hogy egy körömlakk leválását. A gél bevonat nélkül tisztító el kell távolítani. Az alkalmazott bevonat levonásra kerül egyszerűen mellett a külső széle mint egy vékony bőr a körömlemez. A pár pálya, hogy esetleg lemaradtak a köröm tisztább könnyen eltávolítható.
Gel lakk áll rendelkezésre az online-üzletünkben nagy száma és a szöveg színe receptek. Akár matt vagy fényes, csillogó vagy pehely - dúsított no kívánság nyitva marad. Is modell helyét körmök is újra és újra értelmezni, és célja a könnyű folyamat. A tökéletes megjelenés is található, a köröm lengyel color gel tulajdonság tartja hosszú és megbízhatóan, anélkül, hogy a chip, vagy a semmiből. UV gél lakk ideális a alkalmazásának köröm művészet alkotásait is. Zománc festékek vegyes, vagy kombinálva nail art matrica, és egyéb elemek. Szemet gyönyörködtető bevonatok, például a szélsőséges csillogó hatás köröm is alkalmazható például kapcsolatban egy francia, és készítsen új és egyedi stílus.
A tökéletes szín, vagyis a köröm teljesen, tömítő. A felső réteg ideális erre a célra. Gel coat stabilitását erősíteni, és extra fényt biztosít. A Matt van szükség, és ez már eléri a megfelelő Matt gél bevonattal, is lehet használni, nem fényes festékkel.
Vessen egy pillantást a nded sokféle gél lakk Webáruház meglepetés, és hagyja. Az általunk kínált termékek ingyenes metil-metakrilát, és érzékeny emberek alacsony kockázat mellett is alkalmazható!


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi