A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Fázis Zselé
NDED 2 fázis gél

Részletek
+

Miért érdemes használni a három különböző köröm zselék, ha kap csak stabil a Műköröm mi NDED 2 fázis gél, mint ha három különböző zseléket? Bejelentés és homályosság a természetes körmök, a körmök kezdetén. Ezután keresse meg a helyes tipp mérete a köröm a dobozból, és csatolja a köröm ragasztó. A fájl minden Műköröm tipp, hogy a kívánt hosszúságú és alakú, és majd hogy az átmenet a természetes a Műköröm egy szinten. A következő lépés alkalmazása az első réteg a mi 2 fázis-Builder gél és alatt egy UV-fény egység, hogy megkeményedik. Az első réteg után azonnal modell a C-görbe azonos köröm design gél. Itt akkor ki kell dolgozniuk egy vastag, de puha dudor a természetes és mesterséges köröm között. Ez a réteg gél az UV lámpa alatt újra megkeményíti. Távolítsa el a tisztító izzadás réteg addig, és sima semmilyen egyenetlenség a gél. Ehhez használjon egy finom reszelővel. A mesterséges körmök még egy tökéletes védelem ellen karmol és kap, hogy lesz fényes ajánljuk a végén fel még egy tömítő zselé ugyanabból a szériából. Mi 2 fázis gél a termék tartomány UV zselé és színes zselé, hogy itt egy kiváló minőségű köröm stúdió-minőségű, hihetetlenül alacsony áron.

viszkozitás
+

vékony közepes vastag

Pecsét
+

UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+

Összes értékelés

4.8

Áttekintés

5
28
4
7
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi