Hitelesített online shop
A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
3 év garancia az összes eszközt
Több mint 150 LED gélek
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Fázis Zselé
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
American Line 1 fázis gél
Részletek
+
A egy csomó UV zselé és színes zselé szükséges modellezési köröm. Az Amerikai Vonal a tökéletes társ részére akármi UV gel modellezés. Ez lehet minden Rétegek használják, és a rugalmas stabilitás van a körmök egy ultra biztonságosan. Mert nyúlik maga sima, takarít meg egy csomó, hogy bejelentés fáradságos munka. Átdolgozni az esetek többségében felesleges. Után Van egy szép fényt, hogy távolítsa el az utolsó réteg a verejték a felszínen a köröm. Ezen túlmenően, táplálja a körmök, hiszen egy különleges kalcium és komplex vitamin szerkezetét. Különösen jó tapadást a egy újszerű ragasztó erősítő, amit már keveredett a gél. Amellett, hogy mi 1 Talál sok több gélek, American line, fázis-Builder gel sorozat minden tökéletesen idomulnak egymáshoz. A modellezés eredményeinek a fog Ezek a termékek teljesen meggyőzni, és inspirálja. A modell helyét, ami nem úgy néz ki, tökéletes, de bármi is a körmök ápolására csinál. Mi Ön nem csak a tapasztalat a gyártók, de is a legmagasabb ajánlat Minőségi termékek, amelyek minden szigorú ellenőrzés. Meggyőzni Te magad, és teszt a gélek, American line sorozat lesz a gél már nem szeretné kihagyni, és csoda hogyan Ön tehát hosszú nélkül jön ki!  
viszkozitás
+
vékony közepes vastag
Pecsét
+
UV alkalmas

Tökéletesen tartós és ellenálló körmök építése UV zselével és a megfelelő kellékekkel: Az UV zselék számos különböző színben és állagban kaphatók, és 120 másodperc alatt kötnek meg UV-lámpa vagy CCFL (hidegkatódos fluoreszcens) lámpa segítségével. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak az UV zselék használatához.

LED alkalmas

A LED zselék és a megfelelő kellékek használatával időt takaríthat meg a körömépítés során: A LED zselék 30-90 másodperc alatt kötnek meg LED-lámpa vagy CCFL-lámpa segítségével, vagy 120 másodperc alatt a megszokott UV-lámpa alatt; leoldhatók, és nem kell lereszelni azokat. Az ilyen pecséttel jelölt termékek alkalmasak a LED zselék használatához.

savmentes

Ön allergiás, mégsem akar lemondani a szép körmökről. Akkor használjon egyszerűen savmentes gélt, amely allergiások számára is megfelelő.

Visszajelzés
+
Összes értékelés
4.9444
Áttekintés
5
17
4
1
3
0
2
0
1
0

Nincsenek hozzászólások ezen a nyelven ehhez az elemhez.

Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€
nded nemzetközi