A forródrót: +49 (0) 2428/8198992
Hitelesített online shop
Több mint 150 LED gélek
3 év garancia az összes eszközt
A megrendelés értékének 29 € adunk Önnek a szállítási költség nélkül!
Ön most itt van: Köröm design / Zselé / Fázis Zselé

Fázis Zselé

A zselés körmöket UV zseléből építik, melynek során az egyes zselérétegeket ismételten egymás fölé helyezik. A polimerekből – azaz műanyagból – álló zseléket több fázisban kell felvinni és megszárítani, de általánosan mind a három fázisra lehet őket használni. A zselés műkörömépítéskor illetve a hozzá felhasznált zselék között rendszerint 1 és 2 fázisú zseléket különböztethetünk meg.  Mindkét típusból különböző állagú léteznek, ami azt jelenti, hogy többé-kevésbé sűrűek. Kínálatunkban vannak közepes és nagy viszkozitású zselék.

A zselék kiváló minőségűek, megfelelnek az európai uniós szabványnak a minőség illetve az egészségre gyakorolt hatás tekintetében, és még a használatuk is egyszerű. Professzionális műkörmösök számára éppúgy megfelelnek tehát, mint kisebb keretek közötti otthoni alkalmazásra. Ennek megfelelően többféle kiszerelést kínálunk. Stúdiók és professzionális körömdíszítők számára érdemes az arányaiban kedvezőbb nagykiszerelést rendelni. A kisebb csomagolás az ár tekintetében saját használatra lehet érdekes, de stúdiók számára is szolgálhat próbaként.

Hogy zselés műkörme készítésekor olyan kevés dolog sikerüljön félre, amennyire csak lehet, ajánljuk önnek információs füzeteinket. Részletes útmutatót is talál a hibák és okaik felderítéséhez az UV zselével való munka során, s ezért ezt a füzetet nem csak a képzés résznél, hanem az univerzális zseléknél is szerepeltetjük.


Exkluzív ajánlat.Csak az Ön számára. Iratkozzon fel most utalvány érvényes 31.12.2012, amint a felhasználó böngészhet a beszerzési érték 40 €
5€

nded nemzetközi